Invitation til stiftende generalforsamling

Tirsdag den 1/2 kl. 19.00 i Stenvad Mosebrugscenter

Vi er glade for at kunne invitere alle interesserede til den stiftende generalforsamling i foreningen Stenvad Mosebrug. Vi stifter foreningen med det formål at udvikle Mosebruget med udgangspunkt i den politiske vision og de forestående projekter samt at sikre en økonomisk bæredygtig drift og organisering af Mosebruget.

Baggrunden for stiftelsen er beslutning taget i Kultur- og Fritidsudvalget den 20/9 2021 om, at Stenvad Mosebrugscenter fremadrettet skal drives af en til formålet nyoprettet forening. Det er denne forening vi hermed stifter.

Dagsorden

  1. Valg af dirigent
  2. Valg af referent
  3. Valg af stemmetællere
  4. Redegørelse for stiftelsen af foreningen v. arbejdsgruppen
  5. Foreningens fremtidige aktiviteter
  6. Foreningens økonomi
  7. Vedtagelse af vedtægter
  8. Valg af to repræsentanter til bestyrelsen
  9. Valg af to suppleanter til bestyrelsen
  10. Valg af revisor

Udkast til vedtægter findes her. Forslag til ændringer af vedtægter skal fremsendes til hej@folketsfabrik.dk senest 30/1 kl 19:00.

For at have stemmeret på generalforsamlingen skal man have tilmeldt sig senest torsdag den 27/1 kl 19:00. Dette er for at sikre at vi har plads til alle interesserede – også under hensynstagen til afstandskrav.

Vær opmærksom på at nuværende restriktioner kræver, at du kan vise gyldigt coronapas ved indgangen. Du skal bruge mundbind indtil du sidder ned.

Tilmelding sker via Eventbrite eller ved at sende en mail til hej@folketsfabrik.dk med angivelse af navn. Du kan også bruge formularen herunder for at reservere plads. Vær opmærksom på at du skal udfylde kontaktoplysninger efter du har klikket “register”.

Vel mødt

Arbejdsgruppen – Foreningen Stenvad Mosebrug